06-30/9511-428


Bizony minden vállalkozás működése során bekövetkezik az az idő, mikor egy megfelelő tárolási rendszert kell kialakítani annak érdekében, hogy saját termékeinket illetve áruinkat el tudjuk raktározni. Teljesen mindegy milyen vállalkozást veszünk alapul, beszélhetünk itt kisebb családi vállalkozásról vagy akár a magas logisztikai raktárról is. A megfelelő tárolási rendszerre különös figyelmet kell akkor is fordítanunk, ha a vállalkozásunkat épp most szeretnénk beindítani vagy épp az optimálisabb tárolás érdekében bővíteni szeretnénk. Ha egy raktár megfelelően van berendezve, az minden esetben a gazdaságos működéshez ad zöld utat.


A raktárak kialakításánál nagyon lényeges szempont, hogy minden árunak, minden terméknek meg legyen a helye. A raktári helyeket úgy kell kialakítani, hogy az áru tárolása és mozgatása a lehető legkevesebb helyet foglalja, így tökéletesítve a költséghatékonyságot. A raktártechnika a gazdasági fejlődéssel együtt fejlődik és folyamatosan adja a jobbnál jobb megoldásokat a partnerek és raktár üzemeltetők számára. A kisebb kiszerelésű áruk esetében a polcrendszerek továbbfejlesztésének köszönhetően megjelent a csavarmentes polc és biztonsági polcrendszer, mely könnyű állíthatósággal, gyors szerelési lehetőséggel minden raktár üzemeltető kedvenc megoldása lehet.


A raktárak kihasználtsága az egyik legfontosabb tényezője az optimális tárolás elérésének. Ha megfigyeljük a pár évtizeddel ezelőtti tárolási rendszereket és a mai fejlett logisztikai raktárakat, akkor azonnal láthatjuk a különbségeket. A magas-raktárak megjelenésével fejlődött a logisztika a legnagyobbat, de nem szabad elfelejteni, hogy a polcos tárolás is annyit fejlődött, hogy ma már a darabáru és a dobozos kisterelésű árukészlet is teljesen költséghatékonyan tárolható. A fejlesztések azonban nem állhatnak meg, hiszen a vevői elvárások és igények egyre magasabbak. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhető a bejárható palettás és raklapos állvány, állványrendszer, mely elsősorban hűtőházak, hűtőraktárak láthatók, de természetesen a normál raktárakban is kivitelezhető az árukészlet és az áruforgalom függvényében.

06-30-9-511-428

hivjon minket

Ezért válasszon minket!

  • Több mint 20 éve raktártechnikával foglalkozunk
  • Minden igényt gyorsan megvalósítunk
  • Munkánkra garanciát vállalunk

Csatlakozzon hozzánk!